A01. Comfortably Numb Roger Waters, Van Morrison, The Band
A02. Sail On, Sailor The Beach Boys
A03. Let It Loose The Rolling Stones
A04. Sweet Dreams Roy Buchanan
A05. One Way Out The Allman Brothers Band
B01. Baby Blue Badfinger
B02. I’m Shipping Up to Boston Dropkick Murphys
B03. Nobody but Me The Human Beinz
B04. Tweedle Dee LaVern Baker
B05. Sweet Dreams (of You) Patsy Cline
B06. The Departed Tango Howard Shore (featuring Marc Ribot on dobro and Larry Saltzman on guitar)
B07. Beacon Hill Howard Shore (performed by Sharon Isbin)

Real Gone Music  © 2019-09-13
nr katalogowy: RGM0903
kod kreskowy: 0848064009030
ilość nośników: 1xLP

Wydawca: REAL GONE

Chwilowo brak

158,00 zł

Polecamy z tej samej kategorii: