A01. The Roots Is Comin'
A02. Pass The Popcorn
A03. The Anti-Circle
A04. Writters Block
A05. Good Music (Preclude)
A06. Good Music
B07. Grits
B08. Leornard I-V
B09. I'm Out Deah
C10. Essawhamah? (Live At The Soulshack)
C11. There's A Riot Going On
C12. Popcorn Revisited
C13. Peace
C14. Common Dust
D15. The Session (Longest Posse Cut In History)
D16. Syreeta's Having My Baby
D17. Carryin' On

Remedy/Groove © 1993
Nr. Katalogowy :RRLP001
Kod Kreskowy : 899123000062

Wydawca: DEF JAM

Chwilowo brak

116,00 zł

Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

Polecamy z tej samej kategorii: